Meniu
Cos cumparaturi

10% reducere la plata cu cardul

Dozatoare chimice si tablete chimice

Dacă doriți să dezinfectați constant apa din piscina din grădină, merită să obțineți un preparat multifuncțional care să o facă în mod cuprinzător. Tablete de 20 g de clor , care se dizolvă lent , prevenind în același timp..
104.09 lei
Fără TVA:87.47 lei
Descrierea obiectului:Flotator distribuie substanțe chimice pentru piscină și alte preparate pentru purificarea apei în rezervor. Este un element indispensabil al echipamentului piscinei de gradina. Modelul de plutitor prezentat este adap..
22.60 lei
Fără TVA:18.99 lei
Un plutitor pentru piscină este esențial atunci când utilizați substanțe chimice pentru piscină. Nu sunt incluse substanțele chimice pentru piscină.Caracteristici principale:dozator de chimiecontrolul forței de dozare Date tehnice:Dimensiun..
44.07 lei
Fără TVA:37.03 lei
Dacă doriți să dezinfectați constant apa din piscina din grădină, merită să obțineți un preparat multifuncțional care să o facă în mod cuprinzător. Tablete de 20 g de clor , care se dizolvă lent , prevenind în același timp ..
104.09 lei
Fără TVA:87.47 lei
Dozatorul plutitor albastru pentru chimicale pentru piscine de la INTEX este un dispozitiv eficient in lupta impotriva poluarii si bacteriilor. Este foarte practic, usor de folosit si eficient. Este suficient să puneți o tabletă în ea sub capa..
37.99 lei
Fără TVA:31.93 lei
Dozatorul plutitor albastru pentru chimicale pentru piscine de la Bestwat este un dispozitiv eficient  in lupta impotriva poluarii si bacteriilor. Este foarte  practic, usor de folosit  si eficient.Este suficient să puneți o tabletă în..
71.55 lei
Fără TVA:60.13 lei
Dozator plutitor de produse chimiceDozatorul plutitor albastru pentru chimicale pentru piscine de la INTEX este  un dispozitiv eficient  in lupta impotriva poluarii si bacteriilor. Este foarte  practic, usor de folosit  si efi..
94.31 lei
Fără TVA:79.25 lei
Dozatorul plutitor pentru chimicale pentru piscine de la INTEX este un dispozitiv eficient in lupta impotriva poluarii si bacteriilor. Este foarte practic, usor de folosit si eficient.Dezinfectează eficient apa, previne acumularea de impurități, o..
24.07 lei
Fără TVA:20.22 lei
Dozatorul plutitor portocaliu pentru produse chimice de piscina marca Bestway este un dispozitiv eficient in lupta impotriva poluarii si bacteriilor. Este foarte practic, usor de folosit si eficient. Este suficient să puneți o tabletă în ea sub ca..
43.93 lei
Fără TVA:36.92 lei
Dozatorul plutitor albastru pentru produse chimice de piscina marca Bestway este un dispozitiv eficient in lupta impotriva poluarii si bacteriilor. Este foarte practic, usor de folosit si eficient. Este suficient să puneți o tabletă în ea sub capa..
43.93 lei
Fără TVA:36.92 lei
Plutitor dozator produse chimice pentru piscinaIn zilele toride de vara, cand caldura care se revarsa din cer nu se potoleste, o baie in piscina va fi cu siguranta o mana cereasca. Cufundarea in apa rece nu numai ca te va racori, dar te va ajuta si s..
36.86 lei
Fără TVA:30.97 lei
Tablete multifunctionale 20g - 1KG
Out Of Stock
Dacă doriți să dezinfectați constant apa din piscina din grădină, merită să obțineți un preparat multifuncțional care să o facă în mod cuprinzător. Tablete de 20 g de clor , care se dizolvă lent , prevenind în același timp..
131.90 lei
Fără TVA:110.84 lei
Dozator plutitor pentru tablete clor + 1 kg tablete multifunctionale
Out Of Stock
Dozatorul de clor pentru piscina plutitoare albastra INTEX este un  dispozitiv eficient  in lupta impotriva murdariei si bacteriilor. Este foarte  practic, usor de folosit  si eficient.Este suficient s..
58.49 lei
Fără TVA:49.15 lei
Generator de clor pentru piscine de gradina INTEX 26670
Out Of Stock
Descrierea obiectului:Generatorul de clor Intex este soluția perfectă pentru persoanele care apreciază apa curată din piscina din grădină. Este ușor de utilizat și 100% sigur. Va face apă curată și gata de înot în piscina dvs. foarte rap..
1,395.40 lei
Fără TVA:1,172.61 lei
Tester de pH, alcalinitatea apei și clor, BESTWAY 58142
Out Of Stock
 Un tester Bestway simplu și practic va verifica nivelul pH-ului apei din piscina din grădină. În plus, va determina alcalinitatea acestuia și nivelul de clor. Acesta este un plus necesar pentru buna functionare a setului ..
66.63 lei
Fără TVA:55.99 lei
Dozator plutitor pentru produse chimice + 1 kg tablete multifunctionale
Out Of Stock
Dozator plutitor de produse chimiceDozatorul plutitor albastru pentru chimia piscinei de la Bestwat este un dispozitiv eficient  in lupta impotriva impuritatilor si bacteriilor. Este foarte  practic, usor de folosit&nb..
55.00 lei
Fără TVA:46.22 lei
Dozator de produse chimice pentru piscina cu termometru - Bestway 58209, galben
Out Of Stock
Caracteristici principale:·         plutește la suprafața apei·         reglarea forței de dozare·         termometru..
61.13 lei
Fără TVA:51.37 lei
Dozator de produse chimice pentru piscina cu termometru - Bestway 58209, portocaliu
Out Of Stock
Caracteristici principale:·         plutește la suprafața apei·         reglarea forței de dozare·         termometru..
62.61 lei
Fără TVA:52.62 lei
Tablete multifunctionale de clor, 50 buc, 4980
Out Of Stock
Tablete de 1 kgDacă doriți să dezinfectați constant apa din piscina din grădină, merită să obțineți un preparat multifuncțional care să o facă în mod cuprinzător. Tablete de 20 g de clor , care se dizolvă lent , prevenind î..
131.90 lei
Fără TVA:110.84 lei
Se afișează de la 1 la 19 din 19 (1 Pagini)