Meniu
Cos cumparaturi

Kit intretinere piscina

Trusa de curățare Intex a fost concepută astfel încât să fie cât mai ușor de îngrijit de calitatea apei în SPA.Toate accesoriile au fost adaptate la construcția SPA gonflabil , astfel încât să poată fi curățate cât ma..
89.20 lei
Fără TVA:74.95 lei
Trusa de curățare Intex a fost concepută astfel încât să fie cât mai ușor de îngrijit de calitatea apei din piscinăToate accesoriile au fost adaptate la construcția piscinelor astfel încât acestea să poată fi curățate cât mai&n..
147.16 lei
Fără TVA:123.67 lei
Descrierea obiectului:Grija pentru curățenia piscinei din grădină este inseparabilă de faptul de a o avea. Pentru a ușura această sarcină, merită să cheltuiți bani pentru un kit practic de curățare.Acest kit de curățare de bază este esențial d..
119.27 lei
Fără TVA:100.23 lei
Fiecare proprietar al unei piscine de grădină știe că, pentru a te bucura pe deplin de ea, trebuie să ai grijă de calitatea apei și să o cureți în mod regulat. Dar trebuie să dureze atât de mult?Există un singur răspuns la această întreb..
343.91 lei
Fără TVA:289.00 lei
Fiecare proprietar al unei piscine de grădină știe că, pentru a te bucura pe deplin de ea, trebuie să ai grijă de calitatea apei și să o cureți în mod regulat . Dar trebuie să dureze atât de mult?Există un singur răspuns la această î..
109.46 lei
Fără TVA:91.98 lei
Caracteristici principale:usor de instalat si utilizatrezistent la chimicalele piscineiunul dintre cele mai bune truse de curățarepotrivit pentru pompe cu o capacitate de 2006l/hpentru utilizarea cu piscine supraterane (cu excepția piscinelor cu ..
354.65 lei
Fără TVA:298.03 lei
Conținut kit: plasă cu un băț pentru a colecta murdăria de la suprafața apei plutitor, dozator mare de produse chimice pentru piscinătermometru plutitor pentru piscinaph - 50 de teste patch de reparare ambalaje colectiveGrilă cu..
224.65 lei
Fără TVA:188.78 lei
Dacă utilizați în mod regulat piscina din grădină, cu siguranță veți petrece mult timp păstrându-l curat. Decizând să cumpărați un kit de curățare Bestway, veți ușura această sarcină .Setul include un stâlp telescopic din alumi..
303.73 lei
Fără TVA:255.24 lei
Curățarea piscinelor este o corvoadă, dar trebuie să o faci în mod regulat dacă vrei să te bucuri de apă curată.Pentru a vă ușura munca, merită să investiți în produse dedicate curățării piscinelor.Setul de accesorii disponibil l..
176.07 lei
Fără TVA:147.96 lei
Dacă folosiți în mod regulat SPA-ul dvs. de acasă, veți petrece cu siguranță mult timp păstrându-l curat corespunzător. Decizând să cumpărați un kit de curățare Bestway, veți ușura această sarcinăCaracteristici principale:·  &nb..
150.88 lei
Fără TVA:126.79 lei
Se afișează de la 1 la 14 din 14 (1 Pagini)