Meniu
Cos cumparaturi

Fotolii

Fotoliu albastru cu suport pentru picioareRelaxeaza-te in cel mai bun stil!Popularul șal pentru urechi într-o versiune excepțional de șic .Se potrivește perfect într-un living elegant cu estetică scandinavă și într-un dorm..
893.91 lei
Fără TVA:751.18 lei
Fotoliu din piele ecologica, negru, cu cotiere si taburet pentru picioareUn fotoliu elegant cu suport pentru picioare, datorita caruia iti poti relaxa corpul chiar si in timpul lucrului. De asemenea, este o modalitate ideala de relaxare dupa o zi obo..
618.51 lei
Fără TVA:519.76 lei
Fotoliu din stofa cu picioare din lemn, taburet pentru picioare si perna, gri deschisRelaxeaza-te in cel mai bun stil!Popularul sal pentru urechi intr-o versiune exceptional de sic .Se potriveste perfect intr-un living elegant cu estetica scandinava ..
893.91 lei
Fără TVA:751.18 lei
Fotoliu confortabil  cu spatar Sofatel nuante de galbenFotoliu galben cu suport pentru picioareRelaxeaza-te in cel mai bun stil!Popularul șal pentru urechi într-o versiune excepțional de șic .Se potrivește perfect într-un livi..
893.91 lei
Fără TVA:751.18 lei
Fotoliu din stofa cu picioare din lemn, taburet pentru picioare si perna, albastruRelaxeaza-te in cel mai bun stil!Popularul sal pentru urechi intr-o versiune exceptional de sic .Se potriveste perfect intr-un living elegant cu estetica scandinava si ..
893.91 lei
Fără TVA:751.18 lei
Fotoliu din stofa cu picioare din lemn, taburet pentru picioare si perna, griRelaxeaza-te in cel mai bun stil!Popularul sal pentru urechi intr-o versiune exceptional de sic .Se potriveste perfect intr-un living elegant cu estetica scandinava si intr-..
893.91 lei
Fără TVA:751.18 lei
Fotoliu material catifea premium GREEN, stil scandinav + suport pentru picioare si perna gratuit
Out Of Stock
Fotoliu material catifea premium GREEN, stil scandinav + suport pentru picioare si perna gratuitRelaxeaza-te in cel mai bun stil!Popularul șal pentru urechi  într-o versiune excepțional de șic .Se potrivește perfect într-un  ..
1,055.03 lei
Fără TVA:886.58 lei
Scaun executiv piele Sofotel 355 negru
Out Of Stock
 CARACTERISTICI PRINCIPALE: tapițerie din material plăcut la atingere și durabil, înclinarea liberă a scaunului pe verticală și orizontală, sarcina maxima: 120 kg, asamblare foarte simpla in cateva minute. Bază stabilă cu cinci picioare ,..
622.16 lei
Fără TVA:522.82 lei
Se afișează de la 1 la 8 din 8 (1 Pagini)