Meniu
Cos cumparaturi

10% reducere la plata cu cardul

Hamuri si lese animale

Lesa pentru caini rezistenta, tip franghie, reflectorizanta, 3 mFiecare proprietar are responsabilitatea de a avea o lesă atunci când își plimbă câinele.Siguranța în timpul plimbărilor în curtea din spate va fi cu siguranță garantată de o lesă pute..
33.26 lei
Fără TVA:27.95 lei
LESĂ PENTRU UN CÂINE PISICĂ Fiecare proprietar are responsabilitatea de a avea o lesă atunci când își plimbă câinele.Siguranța în timpul plimbărilor în curtea din spate va fi cu siguranță garantată de o lesă puternică, cu o prindere solidă.Mânerul e..
25.32 lei
Fără TVA:21.28 lei
CENTURI DE SIGURANȚĂ CU LESĂ AUTO PENTRU CÂINI ȘI PISICIAveți grijă ca animalul dumneavoastră de companie să călătorească în siguranță.Protecția în timpul călătoriilor cu mașina va fi cu siguranță garantată de o lesă puternică, cu un sistem de prinde..
17.72 lei
Fără TVA:14.89 lei
Lesa automata , 5 m , pentru caini de pana la 14 kg, rosieA avea o lesă atunci când plimbă un câine este responsabilitatea fiecărui proprietar.Siguranța în timpul plimbării prin curte va fi garantată de o lesă retractabilă durabilă .O lesă excepțio..
32.59 lei
Fără TVA:27.39 lei
Dimensiuni M + șnur pentru hamuri pentru câini fără presiune CULORI DISPONIBILE:- NEGRU,- ALBASTRU,- ROȘU.Ham fără strângerecu lesă care cu siguranță vă vor face fericit animalul de companie!Avantaje: Fabricat din plasă moale, plăcută la atingere ..
25.66 lei
Fără TVA:21.56 lei
Ham fără spate pentru câini mărimea L + lesă Harnașament fără presiunecu lesă care cu siguranță vă vor face fericit animalul de companie!Avantaje: Fabricată din plasă moale, plăcută la atingere și respirabilă, care va asigura o mișcare confortabil..
25.32 lei
Fără TVA:21.28 lei
Ham fără strângere pentru câini de talie XL + lesă Harnașament fără presiunecu lesă care cu siguranță vă vor face fericit animalul de companie!Avantaje: Fabricată din plasă moale, plăcută la atingere și respirabilă, care va asigura o mișcare confo..
25.32 lei
Fără TVA:21.28 lei
Lesa caini pentru transportul cu masinaO lesă practică, confortabilă pentru transportul animalelor în mașinăAnimalul tău de companie va putea călători în siguranțăAre catarama pentru a se atasa de centura de sigurantaFabricat din material rezistentRe..
14.93 lei
Fără TVA:12.54 lei
Lesa pentru caini, 2.5x120 cm, albastraFiecare proprietar are responsabilitatea de a avea o lesă atunci când își plimbă câinele. Iar o lesă robustă și sigură nu strică. Și acesta este exact asta! Materialul de înaltă calitate, rezistent la abraz..
21.63 lei
Fără TVA:18.18 lei
Lesa pentru caini, 2.5x120 cm, portocalieFiecare proprietar trebuie să aibă o lesă atunci când își plimbă câinele. Iar o lesă robustă și sigură nu strică. Și acesta este exact asta!Plasticul de înaltă calitate, rezistent la abraziune, va garanta du..
21.63 lei
Fără TVA:18.18 lei
Lesa automata  5m, model bufnita
Out Of Stock
LESĂ AUTOMATĂ PENTRU UN CÂINE PISICĂ Fiecare proprietar are responsabilitatea de a avea o lesă atunci când își plimbă câinele.Siguranța în timpul plimbărilor în curte este garantată de o lesă automată robustă.Extrem de ușoară, manevrabilă și , cel ma..
30.68 lei
Fără TVA:25.78 lei
Ham pentru caini reflectorizant, negru, 90-120 cm
Out Of Stock
Ham pentru câini din material rezistent. Pentru un câine cu circumferința pieptului de 90-120 cm. Hamul este reglabil continuu pe burtă și pe piept. Există un inel mare de metal cusut în spatele hamului pentru atașarea unei lese. Hamul v..
45.55 lei
Fără TVA:38.27 lei
Ham confortabil reflectorizant M
Out Of Stock
Asigurați o plimbare sigură și confortabilă pentru animalul dumneavoastră de companie. Hamurile fără presiune sunt cea mai bună alegere pentru câinii cărora le place să tragă atunci când se plimbă. Atunci când învățați să mergeți în lesă, lovituri..
28.12 lei
Fără TVA:23.63 lei
Ham confortabil reflectorizant S
Out Of Stock
Asigurați o plimbare sigură și confortabilă pentru animalul dumneavoastră de companie. Hamurile fără presiune sunt cea mai bună alegere pentru câinii cărora le place să tragă atunci când se plimbă. Atunci când învățați să mergeți în lesă, lovituril..
22.98 lei
Fără TVA:19.31 lei
Se afișează de la 1 la 14 din 14 (1 Pagini)