Meniu
Cos cumparaturi

Scaune de alimentare

⭐NOU⭐ Scaunul de hranire al lui Milo Ricokids PREMIUM ▶ Elegant, ultra-usor si confortabil ★ Functional Scaun inalt pentru hranire, scaun inalt pentru un copil mai mare. ★ Practic pozitie reglabila a tavii, reglati distanta tavii dup..
262.35 lei
Fără TVA:220.47 lei
⭐NOU⭐ Scaunul de hranire al lui Milo Ricokids PREMIUM ▶ Elegant, ultra-usor si confortabil   ★ Functional Scaun inalt pentru hranire, scaun inalt pentru un copil mai mare. ★ Practic pozitie reglabila a tavii, reglati distan..
262.35 lei
Fără TVA:220.47 lei
Elegant, ultraușor și confortabil Funcţional·         scaun inalt,·         scaun înalt pentru un copil mai mare. Practic·      ..
262.35 lei
Fără TVA:220.47 lei
* Va prezentam un scaunel fermecator in forma de iepuras, cu o masauta detasabila, ce poate fi un element extrem de practic pentru copii.* Designul modern va atrage atentia copilului si il va incuraja sa ia masa intr-un loc desemnat pt acest lucr..
107.83 lei
Fără TVA:90.61 lei
Scaun cu masa in forma de iepuras, verde mentaUn scaun fermecător în formă de iepuraș cu masă este un element ideal și extrem de practic al amenajării interioare pentru copii.Designul modern va atrage atenția copilului mic și îl va încuraja să mănâ..
90.17 lei
Fără TVA:75.77 lei
Caracteristici principale: usor de curatat,ergonomic,confortabil,util nu numai atunci când vă hrăniți copilul. Specificații:inserție de reducere care se potrivește multor scaune de hrănire,se potrivește perfect cu modelele de scaune Belo / Lin..
93.61 lei
Fără TVA:78.66 lei
Scaunul înalt cu masă în formă de iepuraș adorabil este o piesă de mobilier ideală și extrem de practică pentru interioarele copiilor.Designul modern va atrage atenția micuțului dvs. și îl va încuraja să ia masa în locul stabilit. Puteți fi siguri că..
103.14 lei
Fără TVA:86.68 lei
Confortabil și funcțional:ușoară,rezistent la apă,foarte rezistent,din material plăcut la atingere,Sigur:realizat din material netoxic testat,complet sigur, realizat din  material fără bisfenol A (fără BPA).Ergonomic:p..
63.15 lei
Fără TVA:53.07 lei
 Coș pentru scaunul înalt de alimentare Nukido·         usor de curatat,·         ergonomic,·         confortabil,· &..
68.89 lei
Fără TVA:57.89 lei
Un scaun, multe beneficii★ Multifuncțional: un scaun înalt cu o tavă detașabilă, un balansoar, un scaun cu masă★ Confortabil - un scaun moale, lat, din material plăcut care imită pielea naturală, va asigura confort pentru copilul du..
516.17 lei
Fără TVA:433.76 lei
Compatibil cu modele:·         Belo·         Lindo·         Tugo Caracteristici principale:·     ..
93.14 lei
Fără TVA:78.27 lei
Scaun de hrănire pentru bebeluși Ricokids Teri gri-albastru 3în1
Out Of Stock
Caracteristici principale:scaun înalt multifuncțional pentru hrăniredestinat copiilor de la 6 luni la 3 anifuncția unei mese cu scaunCenturi de siguranta in 5 punctetava dubla faciliteaza curatareaadâncime reglabilă liber a tăviiînclinare reglabilă a..
407.18 lei
Fără TVA:342.16 lei
Scaun de masa pentru copii Tugo, albastru si alb, 7057
Out Of Stock
Scaun multifunctional Ricokids Tugo Scaunul înalt Ricokids Tugo este un succes absolut de vânzări! Un produs PREMIUM care iti va servi copilul mult timp. Funcţional Scaun înalt pentru hrănire, șezlong, Rocker. Practic pliabil, tavă reglabilă și d..
447.13 lei
Fără TVA:375.74 lei
Scaun de masa pentru copii Nuco albastru 7097
Out Of Stock
Un scaun înalt, multe beneficii★ convenabil: sezut moale si lat din material placut la atingere.★ Curățați instantaneu: datorită tăvii detașabile puteți curăța după masă în cel mai scurt timp - o puteți spăla sub jet de apă ! realizat din materia..
288.21 lei
Fără TVA:242.20 lei
Scaun pentru granire inalt Lilo
Out Of Stock
Scaun de hrănire LiloElegant, ultra-ușor și confortabil Practicpoziție reglabilă a tăvii,tavă detașabilă cu suprapunere detașabilă și margini înălțate. Curățați instantaneuscoateți tava și spălați-o sub jet de apă sau în mașina de spălat ..
235.60 lei
Fără TVA:197.98 lei
Scaun de masa pentru copii Lilo roz 700203
Out Of Stock
Scaun de hrănire Lilo Elegant, ultra-ușor și confortabil Practic poziție reglabilă a tăvii, tavă detașabilă cu suprapunere detașabilă și margini înălțate. Curățați instantaneu scoateți tava și spălați-o sub jet de apă sau în mașina de spălat va..
235.60 lei
Fără TVA:197.98 lei
Se afișează de la 1 la 20 din 46 (3 Pagini)