Meniu
Cos cumparaturi

Intretinere piscina

Curățarea piscinelor este o corvoadă, dar trebuie să o faci în mod regulat dacă vrei să te bucuri de apă curată.Pentru a vă ușura munca, merită să investiți în produse dedicate curățării piscinelor.Plasa pentru prinderea impur..
38.07 lei
Fără TVA:31.99 lei
Filtru îmbunătățit = filtrare îmbunătățităÎn această licitație, oferim un cartuș filtru modern înlocuibil de tip H. Este un filtru de hârtie care are micro găuri pentru a capta impuritățile mici.Acest model se distinge pr..
38.77 lei
Fără TVA:32.58 lei
Filtru îmbunătățit = filtrare îmbunătățităLa această licitație, oferim un cartuș filtru modern de tip A înlocuibil . Este un filtru de hârtie care are micro-găuri pentru a capta impuritățile mici.Acest model se distinge pr..
46.67 lei
Fără TVA:39.22 lei
Descrierea obiectului:Flotator distribuie substanțe chimice pentru piscină și alte preparate pentru purificarea apei în rezervor. Este un element indispensabil al echipamentului piscinei de gradina. Modelul de plutitor prezentat este adap..
42.30 lei
Fără TVA:35.55 lei
Așezați un covoraș de protecție sub piscină și bucurați-vă de el timp de mai multe sezoane! Covorașul este o protecție necesară pentru piscina dvs. - datorită acesteia îi veți proteja baza împotriva deteriorării sau abraziunii. Este, de asemenea, ..
74.54 lei
Fără TVA:62.64 lei
Așezați un covoraș de protecție sub piscină și bucurați-vă de el timp de mai multe sezoane!Covorașul este o protecție necesară pentru piscina dvs. - datorită acesteia îi veți proteja baza împotriva deteriorării sau abraziunii. Este,..
74.54 lei
Fără TVA:62.64 lei
Filtru îmbunătățit = filtrare îmbunătățităÎn această licitație, oferim un cartuș de filtru modern înlocuibil de tip S1. Este un filtru de hârtie care are micro găuri pentru a capta impuritățile mici.Acest model se disting..
63.87 lei
Fără TVA:53.67 lei
Descrierea obiectului:Capacul pentru piscină cu cadru Intex va oferi o protecție eficientă împotriva frunzelor, insectelor și a altor contaminanți care pot pătrunde în piscină. Produsul nu numai că va asigura puritatea apei, dar, cel mai impo..
96.08 lei
Fără TVA:80.74 lei
Dozator plutitor de produse chimiceDozatorul plutitor albastru pentru chimicale pentru piscine de la INTEX este  un dispozitiv eficient  in lupta impotriva poluarii si bacteriilor. Este foarte  practic, usor de folosit  si efi..
116.34 lei
Fără TVA:97.77 lei
Dozatorul plutitor albastru pentru chimicale pentru piscine de la Bestwat este un dispozitiv eficient  in lupta impotriva poluarii si bacteriilor. Este foarte  practic, usor de folosit  si eficient.Este suficient să puneți o tabletă în..
94.01 lei
Fără TVA:79.00 lei
Dacă doriți să dezinfectați constant apa din piscina din grădină, merită să obțineți un preparat multifuncțional care să o facă în mod cuprinzător. Tablete de 20 g de clor , care se dizolvă lent , prevenind în același timp ..
125.93 lei
Fără TVA:105.83 lei
Dacă doriți să dezinfectați constant apa din piscina din grădină, merită să obțineți un preparat multifuncțional care să o facă în mod cuprinzător. Tablete de 20 g de clor , care se dizolvă lent , prevenind în același timp..
125.93 lei
Fără TVA:105.83 lei
Capacul pentru piscină Intex vă va proteja piscina de orice contaminanți care se acumulează în apă.În plus, husa asigură siguranța copiilor tăi, împiedicându-i să cadă accidental în piscină.Husa este extrem de rezistentă,&..
111.46 lei
Fără TVA:93.66 lei
Skimmer-ul este un echipament util care, atunci când este conectat la o pompă cu filtru, curăță suprafața apei de orice impurități și poate fi folosit și ca dozator de chimie pentru piscină.Skimmerul nu este doar ușor de asamblat, ci și atunci câ..
131.63 lei
Fără TVA:110.61 lei
Trusa de curățare Intex a fost concepută astfel încât să fie cât mai ușor de îngrijit de calitatea apei în SPA.Toate accesoriile au fost adaptate la construcția SPA gonflabil , astfel încât să poată fi curățate cât ma..
89.20 lei
Fără TVA:74.95 lei
Descriere:Oricine deține o piscină este sigur că va avea nevoie de o plasă pentru prinderea murdăriei, iar acest produs Bestway se potrivește perfect cu un stâlp telescopic cu diametrul de 30 mm. Datorită plasei, puteți îndepărta frunzele, in..
53.00 lei
Fără TVA:44.54 lei
Filtru îmbunătățit = filtrare îmbunătățităÎn această licitație, oferim un cartuș filtru modern de tip B înlocuibil . Este un filtru de hârtie care are micro găuri pentru a capta impuritățile mici.Acest model se distinge pr..
69.54 lei
Fără TVA:58.44 lei
Descriere:Filtru necesar pentru funcționarea pompei de filtru.Înlocuirea cartuşului trebuie efectuată după ce v-aţi asigurat că pompa nu este conectată la sursa de alimentare. Acest pas trebuie efectuat de un adult. După ce deșurubați c..
63.83 lei
Fără TVA:53.63 lei
Trusa de curățare Intex a fost concepută astfel încât să fie cât mai ușor de îngrijit de calitatea apei din piscinăToate accesoriile au fost adaptate la construcția piscinelor astfel încât acestea să poată fi curățate cât mai&n..
147.16 lei
Fără TVA:123.67 lei
Descriere:Pentru a vă menține piscina din grădină curată, ar trebui să obțineți o pompă de filtru. Pentru buna sa functionare este necesar un filtru adecvat, care va imbunatati semnificativ curatenia piscinei dumneavoastra. Înainte de a-..
52.03 lei
Fără TVA:43.72 lei
Se afișează de la 1 la 20 din 154 (8 Pagini)