Meniu
Cos cumparaturi

Casute pentru papusi

Casa de papusi din lemn cu mobila din lemn, alb/rozEste confectionat din lemn prelucrat cu precizie, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la aschii!Va fi completarea perfectă pentru camera oricărui copil!Setul include multe accesori..
191.81 lei
Fără TVA:161.19 lei
Casuta de papusi Lulilu Tulip pentru copii, din lemn, 60 x 27 x 70 cmLa ce visează fiecare proprietar de păpuși? Bineînțeles, o casă în care să locuiască toate păpușile! Trei etaje, trei camere independente și o terasă în plus? Sună perfect!O fant..
271.87 lei
Fără TVA:228.46 lei
CASĂ DE PĂPUȘI VILA ILUMINAT ROȘU ACOPERIȘ Ce visează toată lumea să dețină o păpușă? O casă în care ar putea trăi toate păpușile, desigur! Un număr mare de camere, o terasă și o grădină? Suna minunat. O casă de păpuși fanta..
242.80 lei
Fără TVA:204.03 lei
Casa de papusi vila din lemn pastelat + mobilier 117cm O casă de păpuși unică, pastelată, va fi un vis al copiilor devenit realitate. Va găzdui toate păpușile, mascotele și figurinele preferate ale copilului tău. Reședința imensă cu două ..
766.86 lei
Fără TVA:644.42 lei
Casuta de papusi pliabila, din plastic, model rustic, multicoloraCasa pliantă de țară este o casă în stil rustic frumos reprodusă. Casa vine cu o familie - doi părinți, un băiat + un câine. Vila se deschide din ambele părți. Întreaga vilă e..
101.69 lei
Fără TVA:85.46 lei
Casă mare de păpuși Villa cu păpușă de asamblatInclus: - mobilier de terasă și umbrelă de terasă - păpușă: lungime: 10 cm, lățime: 3,5 cm, grosime: 2,5 cm, mișcă picioarele și brațele, cap rotativ, cap din plastic moale. - pat: lungime 9 cm, lăți..
93.31 lei
Fără TVA:78.41 lei
Boho este derivat din cuvântul francezla boheme adică boem, un grup de artiști care trăiesc după propriile reguli.Stilul boho înseamnă să combini materiale și modele aparent incompatibile, după cum crezi tu că se potrivește, urmându-ți propr..
468.66 lei
Fără TVA:393.83 lei
Casă de păpuși din lemn 70cm.Frumoasă casă de păpuși din lemn într-un stil modern, va fi un vis devenit realitate pentru fiecare copil!O reședință modernă de basm. va face ca fiecare copil să se simtă ca un proprietar de drept al vilei și, cel m..
347.57 lei
Fără TVA:292.07 lei
Ce copil nu visează la o vilă frumoasă pentru păpușile, mascotele și figurinele lor? De preferință una în care să poată găzdui și păpușile prietenilor lor.Această frumoasă casă de păpuși din lemn, în stil modern, va fi visul oricărui copil devenit..
488.67 lei
Fără TVA:410.65 lei
CASA DE PĂPUȘI DIN LEMN Ce copil mic nu visează la o vilă frumoasă pentru păpușile, mascotele și figurinele lor? De preferință suficient de mare pentru a găzdui și păpușile prietenilor lor. O frumoasă casă de păpuși din lemn, în stil modern..
793.70 lei
Fără TVA:666.97 lei
Casă de păpuși din lemn / cameră de zi cu mobilierO cameră de zi din lemn frumos concepută pentru a fi asamblată de dumneavoastră. Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, cu atenție la fiecare detaliu.Este ideală pentru copiii puțin mai ma..
125.84 lei
Fără TVA:105.75 lei
Casă de păpuși din lemn cu etaje și mobilier Casă din lemn frumos concepută pentru autoasamblare. Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, cu atenție la fiecare detaliu.Ideal pentru copii puțin mai mari și adulți.Acesta va oferi distracție ..
112.20 lei
Fără TVA:94.29 lei
Casuta de papusi din lemn, model living, cu leduriO cameră frumoasă din lemn concepută pentru auto-asamblare într-un minunat aranjament albastru.Realizate din materiale de cea mai buna calitate, cu atentie la fiecare detaliu.Perfect pentru copii și..
94.09 lei
Fără TVA:79.07 lei
Casuta de papusi din lemn Lulilu Trikito, cu 3 etaje si accesorii de mobilier incluse, 59 x 22.5 x 70 cm
Out Of Stock
La ce visează fiecare proprietar de păpuși? Bineînțeles, o casă în care să locuiască toate păpușile! Trei etaje, cinci camere independente și o terasă suplimentară? Sună ideal!O fantastică casă de păpuși din lemn care va garanta o super distracție ..
240.20 lei
Fără TVA:201.85 lei
Casa de păpuși vila roz DIY 4 nivele de mobilier
Out Of Stock
   Casa de păpuși vila roz DIY 4 nivele de mobilier Ce visează toată lumea să dețină o păpușă? O casă în care ar putea trăi toate păpușile, desigur! Patru etaje, un număr mare de camere, o grădină mare și mai multe terase..
133.67 lei
Fără TVA:112.32 lei
Casă de păpuși din lemn + mobilier 80cm
Out Of Stock
CASA DE PĂPUȘI DIN LEMN + MOBILIER 80CMLasă-ți copilul să devină capul casei!Căsuța de păpuși din lemn a fost realizată cu extremă grijă și atenție la detalii, astfel încât va atrage atenția nu numai a micuței tale, ci și a ta și a vizit..
555.97 lei
Fără TVA:467.20 lei
Casă de păpuși din lemn + mobilier și oameni 40cm
Out Of Stock
casă de păpuși din lemn + mobilier și oameni 40cm.Ce copil nu visează la o vilă frumoasă pentru păpușile, mascotele și figurinele lor, unde să poată găzdui și păpușile prietenilor lor?O casă de păpuși din lemn, frumoasă și spațioasă, realizată cu ate..
121.16 lei
Fără TVA:101.81 lei
Casa de păpuși din lemn MDF + mobilier 40cm
Out Of Stock
Casă de păpuși din lemn 40cm.Ce copil nu visează la o vilă frumoasă pentru păpușile, mascotele și figurinele lor, unde să poată găzdui și păpușile prietenilor lor?O casă de păpuși din lemn, frumoasă și spațioasă, realizată cu atenție la fiecare d..
162.64 lei
Fără TVA:136.67 lei
Casa de păpuși din lemn MDF + mobilier 70cm roz LED roz
Out Of Stock
 CASA DE PĂPUȘI DIN LEMNCe copii nu visează la o vilă frumoasă pentru păpușile, mascotele și figurinele lor?Suficient de mare pentru a putea găzdui în ea și păpușile prietenilor lor.Frumoasele noastre case de păpuși din lemn, în stil modern,..
394.92 lei
Fără TVA:331.86 lei
Casa de papusi retro, de lemn,cu leduri, 13 cm
Out Of Stock
Casa de papusi retro, de lemn,cu leduri, 13 cmO cameră frumoasă din lemn concepută pentru auto-asamblare în stil retro.Realizate din materiale de cea mai buna calitate, cu atentie la fiecare detaliu.Perfect pentru copii și adulți puțin mai mari.Va of..
96.17 lei
Fără TVA:80.82 lei
Se afișează de la 1 la 20 din 22 (2 Pagini)