Meniu
Cos cumparaturi

10% reducere la plata cu cardul

Dispozitive inteligente animale

CANA DUBLA PENTRU ANIMELE DE CASA PENTRU APA SI HRANA NEGRA Un kit practic de călătorie pentru toate animalele de companie care va oferi o masă valoroasă în orice situație și în orice loc. Cupa cu dublă cameră va facilita toate călătoriil..
39.96 lei
Fără TVA:33.58 lei
CÂINE CASTRON LENT MĂNÂNCĂ LENT PUZZLE JUCĂRIESunteți fericitul proprietar al unui câine cu patru picioare? Oferiți-i animalului dumneavoastră de companie puțină bucurie.Bolul unic de încetinire a hranei cu funcție de puzzle va fi cu siguranță pe pla..
47.56 lei
Fără TVA:39.97 lei
Lopata pentru colectarea excrementelorÎți plac plimbările cu prietenul tău patruped?Cu siguranță știi cât de important este să-ți păstrezi animalul de companie curat și să cureți după câinele tău.O spatulă practică va ușura această corvoadă neplăcut..
56.72 lei
Fără TVA:47.67 lei
Bol tip covoras de incetinire a mancatului pentru animale de companie, caini si pisici, 4 buc
Out Of Stock
Bol tip covoras de incetinire a mancatului pentru animale de companie, caini si pisici, 4 bucUnele animale, in special cele dupa experiente dificile sau din adaposturi, pot consuma alimente in exces. In acest caz, sunt expusi riscului de flatulenta, ..
68.54 lei
Fără TVA:57.60 lei
Castron animale pentru mancare lenta , tip puzzle
Out Of Stock
CÂINE CASTRON LENT MĂNÂNCĂ LENT PUZZLE JUCĂRIESunteți fericitul proprietar al unui câine cu patru picioare? Oferiți-i animalului dumneavoastră de companie puțină bucurie.Bolul unic de încetinire a hranei cu funcție de puzzle va fi cu siguranță pe pla..
41.52 lei
Fără TVA:34.89 lei
Sticla portabila de apa, pentru calatorii,  pentru caini, verde
Out Of Stock
Sticla portabila de apa, pentru calatorii,  pentru caini, verdeAnimalul tau de companie va manca cu stil chiar si in timpul calatoriei!O sticla practica cu un recipient pentru gustari va elimina problema cu ce sa impachetati apa si hrana pentru ..
60.49 lei
Fără TVA:50.83 lei
Sticla de calatorie pentru caini, 350 ml, roz
Out Of Stock
Sticla de calatorie pentru caini, 350 ml, rozO sticla de apa practica pentru caini, echipata cu bol.Perfect pentru plimbari sau calatorii mai lungi.Indispensabil pe vreme calda.Sticla este formata din doua parti:1.        O sapca ..
55.56 lei
Fără TVA:46.69 lei
Castron de calatorie din silicon pliabil pentru caine negru
Out Of Stock
SILICON PLIABIL DE CĂLĂTORIE CASTRON DE CĂLĂTORIE PENTRU CÂINELE TĂU NEGRU Castron de călătorie pentru animalul dumneavoastră de companie.Gadgetul perfect pentru cei care călătoresc cu animale de companie.De asemenea, va funcționa bine atunci când vă..
15.03 lei
Fără TVA:12.63 lei
Castron de calatorie din silicon pliabil pentru câine pisica alb
Out Of Stock
CASTRON DE CĂLĂTORIE PLIABIL DIN SILICON PENTRU CÂINELE TĂU ALB Castron de călătorie pentru animalul dumneavoastră de companie.Gadgetul perfect pentru cei care călătoresc cu animale de companie.De asemenea, va funcționa bine atunci când vă plimbați c..
15.02 lei
Fără TVA:12.62 lei
Castron de caine din metal pe suport 2 bucati
Out Of Stock
BOLURI PENTRU CÂINI ȘI PISICI PE BAZĂ Animalul tău de companie va mânca cu clasă! Două boluri pe o bază din plastic sunt un accesoriu elegant și funcțional pentru casa ta cu animale de companie. Animalul dvs. de companie împrăștie mâncarea în tim..
38.55 lei
Fără TVA:32.40 lei
Castron pentru hranire lenta animale, 16.5 cm
Out Of Stock
Dacă sunteți fericitul proprietar al unui câine cu patru picioare, fiți atenți la felul în care mănâncă. Unii câini, în special cei care au trecut prin momente grele sau care provin dintr-un adăpost, consumă cu lăcomie hrana care li se oferă. Motivel..
24.45 lei
Fără TVA:20.54 lei
Se afișează de la 1 la 11 din 11 (1 Pagini)