Meniu
Cos cumparaturi

Scaune si fotolii

Scaunul de birou Sydney a fost conceput pentru persoanele care apreciază confortul și stilul modern. Caracteristici principale:tapițerie din material textil și microplasă,reglarea unghiului spătarului,reglarea înălțimii scaunului,tetiera inalta,..
320.70 lei
Fără TVA:269.49 lei
Scaun de birou din microplasa, modern si elegant, cu roti duble si cotiere reglabile, bejScaunul de birou Rotar a fost conceput pentru persoanele care apreciaza confortul si stilul modern.Caracteristici principale:tapiterie micro-plasa respirabila,me..
470.91 lei
Fără TVA:395.72 lei
Acest scaun este făcut pentru un profesionist.Design clasic, confort maxim și design gânditor, funcțional - întâlniți Sofotel 226, un scaun de birou care vă va duce creativitatea la un nivel și mai înalt.Forma solidă, maiestuoasă a fotoliului vă atra..
630.37 lei
Fără TVA:529.72 lei
Repară-ți scaunul!Baza din nailon - o bază standard pentru fotolii și scaune de birou într-o culoare neagră universală. Baza cu un diametru al orificiului pentru o coloană de gaz de 50 mm și o dimensiune axului roții de 11 mm asigură un șezut st..
132.73 lei
Fără TVA:111.54 lei
Scaunul de birou Sydney a fost conceput pentru persoanele care apreciază confortul și stilul modern. Caracteristici principale: tapițerie din material textil și microplasă, reglarea unghiului spătarului, reglarea înălțimii scaunului, tetiera inalt..
320.70 lei
Fără TVA:269.49 lei
Capace pentru picioare scaune, negre, 19 mmCautati o modalitate de a va proteja podeaua de zgarieturi? Vrei sa elimini zgomotul enervant al scaunelor care se amesteca? Husele de mobilier sunt perfecte.Suprapunerile sunt o alternativa excelenta la pas..
11.01 lei
Fără TVA:9.26 lei
Caracteristici principale: strat dublu de burete pe scaun, spătar și cotiere, tapițerie din material plăcut la atingere și durabil,culoare bej, înclinarea liberă a scaunului pe verticală și orizontală, bază cromată cu roți din cauciuc, sarcina ma..
587.10 lei
Fără TVA:493.36 lei
Scaun de birou din microplasa, modern, elegant, cu roti duble cauciucate, cotiere confortabile, negruCaracteristici principale:tapiterie din material textil si microplasa,mecanism de balansare cu posibilitatea de blocare a spatarului in pozitie verti..
280.81 lei
Fără TVA:235.97 lei
Scaunul de birou Sydney a fost conceput pentru persoanele care apreciază confortul și stilul modern. Caracteristici principale: tapițerie din material textil și microplasă, reglarea unghiului spătarului, reglarea înălțimii scaunului, tetiera inalt..
356.61 lei
Fără TVA:299.67 lei
Lift cromat, universal pentru scaun de birou, capacitate maxima de incarcare pana la 120 kgUn lift universal (coloana de gaz) pentru un scaun de birou care asigura reglarea lina a inaltimii scaunului. Va recomandam sa masurati ridicarea actuala de pe..
43.84 lei
Fără TVA:36.84 lei
Fotoliu din stofa cu picioare din lemn, taburet pentru picioare si perna, gri deschisRelaxeaza-te in cel mai bun stil!Popularul sal pentru urechi intr-o versiune exceptional de sic .Se potriveste perfect intr-un living elegant cu estetica scandinava ..
893.91 lei
Fără TVA:751.18 lei
Caracteristici principale:strat dublu de burete pe scaun, spătar și cotiere, tapițerie din material plăcut la atingere și durabil, culoare bej, înclinarea liberă a scaunului pe verticală și orizontală, bază cromată cu roți din cauciuc, sarcina maxim..
587.10 lei
Fără TVA:493.36 lei
Ridicator pentru scaun de birou, negruRepara-ti fotoliul!Un lift universal (coloana de gaz) pentru un scaun de birou care asigura reglarea lina a inaltimii scaunului. Va recomandam sa masurati ridicarea actuala de pe scaun, sa comparati dimensiunile ..
43.84 lei
Fără TVA:36.84 lei
Fotoliu confortabil  cu spatar Sofatel nuante de galbenFotoliu galben cu suport pentru picioareRelaxeaza-te in cel mai bun stil!Popularul șal pentru urechi într-o versiune excepțional de șic .Se potrivește perfect într-un livi..
893.91 lei
Fără TVA:751.18 lei
Caracteristici principale: -roți duble, -suprafata de cauciuc -material rezistent -5 buc in set Roti universale care se potrivesc multor modele de scaune de birou. Sunt o piesă tipică de mobilier, dar se disting de altele prin acoperirea cu u..
21.52 lei
Fără TVA:18.08 lei
Lift pneumatic, cromat, pentru scaun de birou, negruUn lift universal (coloana de gaz) pentru un scaun de birou care asigura reglarea lina a inaltimii scaunului. Va recomandam sa masurati ridicarea actuala de pe scaun, sa comparati dimensiunile din t..
68.07 lei
Fără TVA:57.20 lei
Fotoliu din stofa cu picioare din lemn, taburet pentru picioare si perna, albastruRelaxeaza-te in cel mai bun stil!Popularul sal pentru urechi intr-o versiune exceptional de sic .Se potriveste perfect intr-un living elegant cu estetica scandinava si ..
893.91 lei
Fără TVA:751.18 lei
Caracteristici principale:·         cromat·         diametru 64 cm·         pentru o coloană de 50 mmRepară-ți scaunul! ..
162.24 lei
Fără TVA:136.34 lei
Lift pneumatic, cromat, pentru scaun de birou, argintiuUn lift universal (coloana de gaz) pentru un scaun de birou care asigura reglarea lina a inaltimii scaunului. Va recomandam sa masurati ridicarea actuala de pe scaun, sa comparati dimensiunile di..
68.07 lei
Fără TVA:57.20 lei
Repară-ți scaunul!Un set de cotiere, doua cotiere din plastic rezistent.Vă rugăm să măsurați cu atenție distanța dintre șuruburile din scaunul dvs. și să o comparați cu fotografia din dreapta. Nu sunt incluse șuruburi!·    ..
68.55 lei
Fără TVA:57.60 lei
Se afișează de la 1 la 20 din 198 (10 Pagini)