Meniu
Cos cumparaturi

Piscine

Curățarea piscinelor este o corvoadă, dar trebuie să o faci în mod regulat dacă vrei să te bucuri de apă curată.Pentru a vă ușura munca, merită să investiți în produse dedicate curățării piscinelor.Plasa pentru prinderea impur..
38.07 lei
Fără TVA:31.99 lei
Descrierea obiectului:Termometrul plutitor Intex pentru piscina de grădină vă va permite să determinați temperatura apei din rezervor. Plutind liber la suprafata, afiseaza rezultatele obtinute, atat in Celsius, cat si in Fahrenheit. Este..
38.34 lei
Fără TVA:32.22 lei
Filtru îmbunătățit = filtrare îmbunătățităÎn această licitație, oferim un cartuș filtru modern înlocuibil de tip H. Este un filtru de hârtie care are micro găuri pentru a capta impuritățile mici.Acest model se distinge pr..
38.77 lei
Fără TVA:32.58 lei
Filtru îmbunătățit = filtrare îmbunătățităLa această licitație, oferim un cartuș filtru modern de tip A înlocuibil . Este un filtru de hârtie care are micro-găuri pentru a capta impuritățile mici.Acest model se distinge pr..
46.67 lei
Fără TVA:39.22 lei
Descrierea obiectului:Flotator distribuie substanțe chimice pentru piscină și alte preparate pentru purificarea apei în rezervor. Este un element indispensabil al echipamentului piscinei de gradina. Modelul de plutitor prezentat este adap..
42.30 lei
Fără TVA:35.55 lei
Așezați un covoraș de protecție sub piscină și bucurați-vă de el timp de mai multe sezoane! Covorașul este o protecție necesară pentru piscina dvs. - datorită acesteia îi veți proteja baza împotriva deteriorării sau abraziunii. Este, de asemenea, ..
74.54 lei
Fără TVA:62.64 lei
Așezați un covoraș de protecție sub piscină și bucurați-vă de el timp de mai multe sezoane!Covorașul este o protecție necesară pentru piscina dvs. - datorită acesteia îi veți proteja baza împotriva deteriorării sau abraziunii. Este,..
74.54 lei
Fără TVA:62.64 lei
Caracteristici principale:2 buc în set;structură cu două camere ;material rezistent la abraziune ;supapă etanșă ;conceput pentru lecții de înot ;usor de pus;suprafață anti-alunecare în apă;pent..
40.10 lei
Fără TVA:33.70 lei
Filtru îmbunătățit = filtrare îmbunătățităÎn această licitație, oferim un cartuș de filtru modern înlocuibil de tip S1. Este un filtru de hârtie care are micro găuri pentru a capta impuritățile mici.Acest model se disting..
63.87 lei
Fără TVA:53.67 lei
Descrierea obiectului:Capacul pentru piscină cu cadru Intex va oferi o protecție eficientă împotriva frunzelor, insectelor și a altor contaminanți care pot pătrunde în piscină. Produsul nu numai că va asigura puritatea apei, dar, cel mai impo..
96.08 lei
Fără TVA:80.74 lei
Dozator plutitor de produse chimiceDozatorul plutitor albastru pentru chimicale pentru piscine de la INTEX este  un dispozitiv eficient  in lupta impotriva poluarii si bacteriilor. Este foarte  practic, usor de folosit  si efi..
116.34 lei
Fără TVA:97.77 lei
Dozatorul plutitor albastru pentru chimicale pentru piscine de la Bestwat este un dispozitiv eficient  in lupta impotriva poluarii si bacteriilor. Este foarte  practic, usor de folosit  si eficient.Este suficient să puneți o tabletă în..
94.01 lei
Fără TVA:79.00 lei
Dacă doriți să dezinfectați constant apa din piscina din grădină, merită să obțineți un preparat multifuncțional care să o facă în mod cuprinzător. Tablete de 20 g de clor , care se dizolvă lent , prevenind în același timp ..
125.93 lei
Fără TVA:105.83 lei
Dacă doriți să dezinfectați constant apa din piscina din grădină, merită să obțineți un preparat multifuncțional care să o facă în mod cuprinzător. Tablete de 20 g de clor , care se dizolvă lent , prevenind în același timp..
125.93 lei
Fără TVA:105.83 lei
Capacul pentru piscină Intex vă va proteja piscina de orice contaminanți care se acumulează în apă.În plus, husa asigură siguranța copiilor tăi, împiedicându-i să cadă accidental în piscină.Husa este extrem de rezistentă,&..
111.46 lei
Fără TVA:93.66 lei
Covoraș solar, încălzitor de apă INTEX. Intex a creat un covoraș care te va ajuta să ridici temperatura apei piscinei cu până la 5 grade C într-un mod complet ecologic!Tot ce trebuie să faci este să-l conectezi la pompa ta de filtru, iar natu..
174.81 lei
Fără TVA:146.90 lei
Plasturile practice și ușor de utilizat sunt concepute pentru auto-repararea accesoriilor gonflabile de plajă, saltelelor și piscinelor Intex. În set primești șase bucăți de plasturi.repara petice pentru art. suflat6 buc in setambalat înt..
32.76 lei
Fără TVA:27.53 lei
 Dacă vrei să te bucuri de apa cristalină a piscinei, trebuie să investești într-o pompă de filtru de la un expert în piscine de grădină .Toate pompele Intex sunt echipate cu un sistem de aerare a apei, ceea ce o face și m..
205.72 lei
Fără TVA:172.87 lei
Skimmer-ul este un echipament util care, atunci când este conectat la o pompă cu filtru, curăță suprafața apei de orice impurități și poate fi folosit și ca dozator de chimie pentru piscină.Skimmerul nu este doar ușor de asamblat, ci și atunci câ..
131.63 lei
Fără TVA:110.61 lei
★★★ Curăță apa fără efort ★★★O pompă cu filtru este un dispozitiv care este responsabil pentru menținerea curată a apei din piscina din grădină. Nu este doar ușor de instalat, ci și de utilizat ulterior.Capacitatea de 1249 litri/oră va funcț..
210.53 lei
Fără TVA:176.92 lei
Se afișează de la 1 la 20 din 953 (48 Pagini)