Meniu
Cos cumparaturi

Alte accesorii

Descrierea obiectului:Termometrul plutitor Intex pentru piscina de grădină vă va permite să determinați temperatura apei din rezervor. Plutind liber la suprafata, afiseaza rezultatele obtinute, atat in Celsius, cat si in Fahrenheit. Este..
38.34 lei
Fără TVA:32.22 lei
Covoraș solar, încălzitor de apă INTEX. Intex a creat un covoraș care te va ajuta să ridici temperatura apei piscinei cu până la 5 grade C într-un mod complet ecologic!Tot ce trebuie să faci este să-l conectezi la pompa ta de filtru, iar natu..
174.81 lei
Fără TVA:146.90 lei
Plasturile practice și ușor de utilizat sunt concepute pentru auto-repararea accesoriilor gonflabile de plajă, saltelelor și piscinelor Intex. În set primești șase bucăți de plasturi.repara petice pentru art. suflat6 buc in setambalat înt..
32.76 lei
Fără TVA:27.53 lei
Termometrul plutitor Bestway pentru piscina de grădină vă va permite să determinați temperatura apei din rezervor. Plutind liber la suprafata, afiseaza rezultatele obtinute, atat in Celsius, cat si in Fahrenheit. Este un plus practic ca..
76.86 lei
Fără TVA:64.59 lei
Bastoanele subacvatice Intex sunt jucarii extrem de utile pentru obisnuirea copilului cu apa in timp ce invata sa inoate . De asemenea, pot fi folosite pentru diverse tipuri de jocuri didactice și de mișcare.Fabricat din m..
55.83 lei
Fără TVA:46.92 lei
 Setul de alge marine subacvatice Intex vă permite să vă îmblânziți copilul cu apă, iar prin joacă și competiție dezvoltă capacitatea de a înota și de a se scufunda.Fabricat din material flexibil, sigur - perfect pentru primele etape de invat..
55.83 lei
Fără TVA:46.92 lei
Datorita suportului pentru bauturi al renumitului brand INTEX, de acum incolo in propria gradina te poti simti ca intr-un SPA profesionist.În timp ce vă relaxați, veți putea să beți o băutură sau o gustare gustoasă în același timp, fără ..
56.91 lei
Fără TVA:47.83 lei
Un set de dopuri pentru persoanele care urăsc apa din piscină în urechi sau nas. Conținut kit:·         dopul nasului·         2 dopuri de urechi·  &nb..
32.94 lei
Fără TVA:27.68 lei
Bebelușul tău poate înota acum și vrei să facă un pas înainte? Să înveți să scufundi este o plăcere dacă ai accesoriile potrivite. Inelele de scufundare sunt o diversiune grozavă pentru copiii care abia își încep aventura cu lumea subacv..
71.03 lei
Fără TVA:59.69 lei
Nimic nu te împiedică să înoți mai mult decât apa care ți se revarsă în urechi și nas! Și apoi acel postgust neplăcut de clor sau o senzație ciudată în urechi. Dar există o cale! Nasul și dopurile pentru urechi fac posibilă prevenirea ..
14.77 lei
Fără TVA:12.41 lei
O vacanta in familie la plaja sau o excursie cu prietenii pentru un moment de relaxare la apa – ce au in comun aceste doua situatii? Desigur, trebuie să găsești un covoraș de plajă care nu numai că îți va permite să te întinzi confortabil, ci..
63.35 lei
Fără TVA:53.23 lei
Bandă de reparații impermeabilă neagrăBandă pentru sarcini speciale!Funcționează chiar și sub apă și în timpul unei scurgeri. Acesta vă permite să reparați obiecte din plastic, cauciuc și chiar metal, inclusiv cele cu apă sub presiune.Banda vă va per..
21.79 lei
Fără TVA:18.31 lei
Cutie de nisip si apa Nava Pirat 25 elementeAhoy pirați!E timpul pentru aventură! Corabia piraților pornește pe apele largi ale imaginației.Fetele și băieții îl vor adora. Orice micuț care iubește poveștile despre pirați va fi încântat!Accesoriile ad..
83.34 lei
Fără TVA:70.04 lei
Ahoy apă aventură! În zilele toride de vară, nu există nimic mai bun decât apa rece care vă răcorește ușor corpul fierbinte. Și datorită fântânii din grădină, o astfel de activitate se poate transforma chiar într-o aventură în apă uimitoa..
28.72 lei
Fără TVA:24.13 lei
Imaginați-vă că este mijlocul verii, căldura cade din cer ca o nebunie și nu aveți o piscină în grădină! La urma urmei, trebuie să te răcorești cumva! În acest caz, cel mai mare dintre mamifere - balena albastră - vine în ajutor! Aceste animale gigan..
42.47 lei
Fără TVA:35.69 lei
4 suporturi pentru băuturi Bestway Îți place să te relaxezi în grădina de acasă, dar te-ai săturat să părăsești piscina de fiecare dată când ți-e sete? Bestway a pregătit o soluție foarte practică pentru această ocazie. Suportul pentru băuturi ..
62.74 lei
Fără TVA:52.73 lei
Fântână cu apă pentru copii pentru floriDimensiuni: Aspersor: 28cm x 17cm x 5cm Lungimea tuburilor colorate: aprox. 24 cm. Ambalare: 18cm x 6cm x 32cm..
40.32 lei
Fără TVA:33.89 lei
Vă întrebați cum să petreceți timpul într-o piscină de grădină și cum să vă faceți odihna mai atractivă? Dacă da, marca Intex oferă o lampă solară LED plutitoare care va oferi o lumină plăcută și moale, perfectă pentru o baie de seară! N..
205.00 lei
Fără TVA:172.27 lei
Descriere produs:Îți place să te relaxezi în grădina de acasă, dar te-ai săturat să părăsești jacuzzi de fiecare dată când ți-e sete? Bestway a pregătit o soluție foarte practică pentru această ocazie. Suportul pentru băuturi și garnitur..
88.61 lei
Fără TVA:74.46 lei
Lampă SPA LED multicoloră Intex 28503 Acest dispozitiv modern vă oferă 5 culori de lumină (alb, verde, mare, albastru și violet) și 2 moduri de funcționare . Lampa poate străluci cu lumină constantă sau poate schimba..
133.43 lei
Fără TVA:112.13 lei
Se afișează de la 1 la 20 din 44 (3 Pagini)