Meniu
Cos cumparaturi

Accesorii piscina si produse gonflabile

Descrierea obiectului:Termometrul plutitor Intex pentru piscina de grădină vă va permite să determinați temperatura apei din rezervor. Plutind liber la suprafata, afiseaza rezultatele obtinute, atat in Celsius, cat si in Fahrenheit. Este..
38.34 lei
Fără TVA:32.22 lei
Caracteristici principale:2 buc în set;structură cu două camere ;material rezistent la abraziune ;supapă etanșă ;conceput pentru lecții de înot ;usor de pus;suprafață anti-alunecare în apă;pent..
40.10 lei
Fără TVA:33.70 lei
Covoraș solar, încălzitor de apă INTEX. Intex a creat un covoraș care te va ajuta să ridici temperatura apei piscinei cu până la 5 grade C într-un mod complet ecologic!Tot ce trebuie să faci este să-l conectezi la pompa ta de filtru, iar natu..
174.81 lei
Fără TVA:146.90 lei
Plasturile practice și ușor de utilizat sunt concepute pentru auto-repararea accesoriilor gonflabile de plajă, saltelelor și piscinelor Intex. În set primești șase bucăți de plasturi.repara petice pentru art. suflat6 buc in setambalat înt..
32.76 lei
Fără TVA:27.53 lei
Datorita scaunului, primii pasi in invatarea inotului vor fi placuti, siguri si ii vor aduce copilului tau multa bucurie!☀ Stabil - are doua camere de aer si inele externe, gonflabile, care garanteaza stabilitate maxima.☀ Durabil -..
82.17 lei
Fără TVA:69.05 lei
Descrierea obiectului:O minge gonflabilă cu un motiv de basm de la Winnie the Pooh îi va încuraja pe copii să se joace împreună în aer liber. Este o completare interesantă a odihnei de vacanță. Culorile intense vor atrage atenția fiecăru..
38.25 lei
Fără TVA:32.14 lei
Termometrul plutitor Bestway pentru piscina de grădină vă va permite să determinați temperatura apei din rezervor. Plutind liber la suprafata, afiseaza rezultatele obtinute, atat in Celsius, cat si in Fahrenheit. Este un plus practic ca..
76.86 lei
Fără TVA:64.59 lei
☀ Să înveți să înoți niciodată nu a fost mai ușor! ☀Datorita scaunului de inot, primii pasi in invatarea inotului vor fi placuti, siguri si ii vor aduce copilului tau multa bucurie!☀ Stabil - are patru camere de aer si inele externe..
80.91 lei
Fără TVA:67.99 lei
Descrierea obiectului:Patch-urile de reparație impermeabile vă vor salva în mod eficient piscina gonflabilă sau echipamentul plutitor . Petice de dimensiunea de 6,5 cm x 6,5 cm sunt disponibile de Bestway în pachete de..
41.18 lei
Fără TVA:34.60 lei
Datorita scaunului, primii pasi in invatarea inotului vor fi placuti, siguri si ii vor aduce copilului tau multa bucurie!☀ Stabil - are doua camere de aer si inele externe, gonflabile, care garanteaza stabilitate maxima.☀ Durabil -..
69.36 lei
Fără TVA:58.29 lei
Caracteristici principale:2 buc în set;structură cu două camere ;material rezistent la abraziune ;supapă etanșă ;conceput pentru lecții de înot ;suprafață anti-alunecare în apă;pentru copii de ..
51.06 lei
Fără TVA:42.91 lei
Bastoanele subacvatice Intex sunt jucarii extrem de utile pentru obisnuirea copilului cu apa in timp ce invata sa inoate . De asemenea, pot fi folosite pentru diverse tipuri de jocuri didactice și de mișcare.Fabricat din m..
55.83 lei
Fără TVA:46.92 lei
 Setul de alge marine subacvatice Intex vă permite să vă îmblânziți copilul cu apă, iar prin joacă și competiție dezvoltă capacitatea de a înota și de a se scufunda.Fabricat din material flexibil, sigur - perfect pentru primele etape de invat..
55.83 lei
Fără TVA:46.92 lei
 Caracteristici principale:·         2 buc într-un set;·         structură cu două camere ;·         material&nb..
47.41 lei
Fără TVA:39.84 lei
Datorita suportului pentru bauturi al renumitului brand INTEX, de acum incolo in propria gradina te poti simti ca intr-un SPA profesionist.În timp ce vă relaxați, veți putea să beți o băutură sau o gustare gustoasă în același timp, fără ..
56.91 lei
Fără TVA:47.83 lei
Joaca in apa este una dintre cele mai bune modalitati pentru copii de a fi activi in ​​aer liber.Primul contact cu apa este o experienta extraordinara pentru copilul tau, asa ca merita sa ai grija de bunastarea lui.Manșoanele de înot pentru copii B..
40.68 lei
Fără TVA:34.19 lei
Un set de dopuri pentru persoanele care urăsc apa din piscină în urechi sau nas. Conținut kit:·         dopul nasului·         2 dopuri de urechi·  &nb..
32.94 lei
Fără TVA:27.68 lei
Colacul pentru copii Bestway cu diametrul de 56 cm va oferi copilului tau o mare distractie!Produsul îi va ține companie copilului tău timp de câțiva ani. Și prințesele Disney se vor ocupa de buna dispoziție a copilului tău.Date tehnice· ..
41.27 lei
Fără TVA:34.68 lei
Cercul roz cu mouse-ul preferat al fetelor este alegerea perfecta pentru fiica ta.Inelul pentru copii Bestway cu diametrul de 56 cm va oferi copilului tau o mare distractie!Produsul îi va ține companie copilului tău timp de câțiva ani. Și Min..
41.27 lei
Fără TVA:34.68 lei
 Asigurați relaxare maximă! ☀ Confortabil - formă perfect profilată cu suport pentru spate înalt și suporturi pentru băuturi încorporate☀ Durabil - realizat din material PVC puternic , rezistent la daune mi..
206.64 lei
Fără TVA:173.65 lei
Se afișează de la 1 la 20 din 428 (22 Pagini)