Meniu
Cos cumparaturi

Organizatoare si vase

Cos metalic pentru fructe si legume, negruFructele si legumele sunt o sursa valoroasa de multe vitamine, care sunt un element esential al unei diete adecvate. In plus, sunt extrem de gustoase. Prin urmare, merita sa le oferiti un loc unde sa poata fi..
28.12 lei
Fără TVA:23.63 lei
Organizator pentru chiuveta bucatarie, pentru ustensileUșurează munca de zi cu zi în bucătărie cu organizatorul nostru practic pentru chiuvetă. Aceasta este soluția perfectă pentru a păstra lucrurile ordonate în jurul chiuvetei, păstrând toate arti..
71.95 lei
Fără TVA:60.46 lei
Cutie de pranz incalzita, separator de recipiente si lingurinta, 1.1 LÎți plac mesele calde, dar nu le poți mânca întotdeauna imediat după preparare? Duci prânzul la serviciu? Sau poate pleci într-o excursie și nu vei putea lua cina? Recipientul al..
101.92 lei
Fără TVA:85.64 lei
DOZATOR SPRAY ULEI DE MASLINE CU O SCARA DE 100 MLGătitul poate fi foarte distractiv, mai ales dacă ai la îndemână o varietate de unelte grozave de bucătărie.Utilizarea condimentelor lichide va adăuga o aromă uimitoare oricărui fel de mâncare.Pute..
23.31 lei
Fără TVA:19.59 lei
Cutie organizator pentru medicamente 29x16x15 cmUn recipient mare pentru medicamente ! Datorită dimensiunii adecvate (29 x 16 x 15 centimetri), containerul poate încăpea multe dispozitive medicale de toate felurile. În plus, mecanismul retractab..
71.73 lei
Fără TVA:60.27 lei
Cos din metal pentru depozitare legume si fructeFructele preferate adaugă farmec oricărei bucătărie sau sufragerie, mai ales dacă sunt așezate într-un coș de metal frumos.Coșurile metalice sunt ușor de curățat și permit fluxul liber de aer, păstrân..
48.47 lei
Fără TVA:40.73 lei
Cos metalic pentru fructe, legume, negru
Out Of Stock
Cos metalic pentru fructe, legume, negruUn bol decorativ pentru fructe si legume este un must-have in fiecare casa, inclusiv in a ta! Fructele si legumele aranjate in el nu vor deveni doar un decor plin de culoare, ci si un stimulent pentru a manca s..
34.36 lei
Fără TVA:28.88 lei
Cos pentru fructe pe doua niveluri din metal si lemn
Out Of Stock
Cos pentru fructe pe doua niveluri din metal si lemnFructele vă vor ajuta să mențineți o dietă adecvată și vă vor oferi vitaminele și mineralele atât de necesare! Este important ca diverse tipuri de fructe să-și găsească locul în casa ta!Un coș met..
82.54 lei
Fără TVA:69.36 lei
Se afișează de la 1 la 8 din 8 (1 Pagini)