Meniu
Cos cumparaturi

Pompe de san

 ACTIONATOR ELECTRIC BERDSEN BL-906 DUBLIFAZĂLinia de pompe de sân  Bebi +  răspunde tuturor nevoilor potențiale ale unei mame care alăptează.Pompa de san Berdsen este un dispozitiv pe care multe proaspete mamici decid sa ..
312.04 lei
Fără TVA:262.22 lei
Pompa de san electrica bifazata Vrei să-i oferi copilului tău tot ce este mai bun. Laptele matern, datorită conținutului bogat de nutrienți naturali, este ceea ce are nevoie un copil în primele zile de viață pentru: dezvoltare adecvată, construi..
212.33 lei
Fără TVA:178.43 lei
Vrei să-i oferi copilului tău tot ce este mai bun.Laptele matern, datorită conținutului bogat de nutrienți naturali, este ceea ce are nevoie un copil în primele zile de viață pentru:dezvoltare adecvată,construirea sistemului imunitar,buna functionar..
213.59 lei
Fără TVA:179.49 lei
BERDSEN LACTATOR ELECTRIC BIFAZAT  Nașterea unui copil ți-a schimbat complet viața? Viața ta s-a întors complet cu susul în jos? Acum fiecare zi este plină de noi provocări și responsabilități. dar nu îți poți imagina viața fără un copil mic..
232.12 lei
Fără TVA:195.06 lei
BERDSEN LACTATOR ELECTRIC BIFAZAT Linia de pompe de sân Bebi + răspunde tuturor nevoilor potențiale ale unei mame care alăptează. Pompa de san Berdsen este un dispozitiv pe care multe proaspete mamici decid sa il foloseasca. Ajută la stimularea l..
169.20 lei
Fără TVA:142.19 lei
Linia de pompe de sân răspunde tuturor nevoilor potențiale ale unei mame care alăptează.Dacă ești o mamă proaspăt bătută sau vei deveni una într-o clipă, aceasta este alegerea perfectă pentru tine. Pompa de sân ajută la stimularea lactației, c..
71.16 lei
Fără TVA:59.80 lei
INSERȚII DE LACTARE BERDSEN·         Linia de produse Bebi + răspunde tuturor nevoilor potențiale ale unei mame care alăptează.·         Branturile Berdsen..
82.17 lei
Fără TVA:69.05 lei
Pompa de sa dubla, electrica, Berdsen BL-902
Out Of Stock
ACTIONATOR ELECTRIC BERDSEN BL-5902 DUBLIFAZĂ Linia de pompe de sân Bebi + răspunde tuturor nevoilor potențiale ale unei mame care alăptează. Pompa de san Berdsen este un dispozitiv pe care multe proaspete mamici decid sa il foloseasca. Ajută la..
160.90 lei
Fără TVA:135.21 lei
Se afișează de la 1 la 8 din 8 (1 Pagini)