Meniu
Cos cumparaturi

Lanterne si lampi

Lanterna pentru camping 3 in 1,alimentata cu baterieCampingurile sunt adesea neluminate noaptea, așa că o lampă alimentată cu baterii va fi deosebit de utilă pentru clienții dvs. pentru a-și găsi drumul în întuneric. Și atunci când campați în sălbă..
44.62 lei
Fără TVA:37.49 lei
Lampa frontala cu ledIluminarea adecvată este utilă în multe situații. În timp ce lucrați în garaj sau faceți o plimbare de seară. Cu toate acestea, lanternele obișnuite, din păcate, ne ocupă adesea mâinile, ceea ce ne limitează posibilitățile de ..
48.62 lei
Fără TVA:40.85 lei
Lampa pentru camping, 2 in 1, cu bateriiCampingul este foarte interesant - liniște, natură și pace în jurul tău. Totuși, pot apărea probleme când se întunecă și nu poți vedea nimic, nici măcar cortul tău! LAMPĂ DE CAMPING – UN ACCESORIU NECESAR ..
24.72 lei
Fără TVA:20.77 lei
Set lumini pentru biciclete, semnalizare, claxonUn set de lumini cu indicatoare de direcție.Asigurați siguranța pe șosea atunci când mergeți cu bicicleta.Luminile au 2 moduri de funcționare:-noapte -modul de ziModul noapte: aprinde luminile din față ..
37.59 lei
Fără TVA:31.59 lei
LUMINA INELARĂ COSMETICĂ CU TELECOMANDĂO lumină inelară profesională cu o gamă largă de aplicații.Se va dovedi util în timpul ședințelor foto, filmărilor sau la aplicarea machiajului.Designul modern, în formă de inel, al lămpii permite iluminarea..
86.27 lei
Fără TVA:72.49 lei
Lampa led pentru bicicleta fata-spate 2 bucCiclismul este un mijloc de transport excelent – ​​ecologic și care vă îmbunătățește starea de fitness. Este, de asemenea, un hobby grozav - pedalat rapid, vânt în păr, endorfine! Cu toate acestea, indi..
26.67 lei
Fără TVA:22.41 lei
Lampa de iluminat cu led pentru biciclete, fata/spate, cu bateriiCiclismul este un mijloc de transport excelent – ​​ecologic și care vă îmbunătățește starea de fitness. Este, de asemenea, un hobby grozav - pedalat rapid, vânt în păr, endorfine! ..
27.16 lei
Fără TVA:22.82 lei
Lanterna frontala cu led, reincarcabilaUn far cu LED este un must-have pentru orice atelier! Dar lanternele purtate pe cap sunt utile nu numai atunci când lucrezi! Un far vă va permite să lucrați și să mergeți noaptea fără să vă ridicați mâinile! ..
50.18 lei
Fără TVA:42.17 lei
Lampa solara led, cu stelute, 4 bucProprietarii de case caută adesea modalități de a-și înfrumuseța curțile - așa că oferă-le un iluminat delicat de grădină care va adăuga farmec oricărui spațiu din fața casei. LĂMPI SOLARE DE GRĂDINĂ CU UN MODE..
66.17 lei
Fără TVA:55.61 lei
Lanterna atelier USBAtelierul dumneavoastră nu este complet fără iluminare eficientă. Dacă sunteți în căutarea unei lanterne versatile și de încredere, care să vă satisfacă cerințele, tocmai ați găsit produsul perfect! LUMINĂ PUTERNICĂ PENTRU PR..
49.49 lei
Fără TVA:41.59 lei
Lanterna 3 in 1 USBFiecare atelier, indiferent de tipul său, are nevoie de o sursă de lumină sigură. Prin urmare, dacă lucrezi des în locuri greu accesibile, o lanternă solidă de atelier este un instrument indispensabil care îți va revoluționa mun..
51.93 lei
Fără TVA:43.64 lei
Lanterna reincarcabila cu 2 diode2x XTE LED 5W (lumină albă LED principală 10W) LED COB (lumină roșie) Senzor de proximitate (puteți controla funcțiile lanternei folosind gesturi) Două tipuri de lumină: albă și roșie Alimentare hibridă (..
126.85 lei
Fără TVA:106.59 lei
Lampa solara stradala Led cu telecomandaO lampă solară stradală este un produs care oferă o cantitate mare de lumină, de exemplu la ușile casei, la intrarea în garaj sau în orice alt loc unde este instalat. LAMPA SOLARĂ STRADALĂ – CONFORT DE UTI..
74.56 lei
Fără TVA:62.66 lei
LAMPĂ CU LED FĂRĂ FIR CU BATERII 6 BUCĂȚI + TELECOMANDĂLuminează-ți interiorul și adaugă o notă unică.Acest set de lumini rotunde fără fir își va găsi cu siguranță o utilizare în orice casă.Sunt ideale ca lămpi de noptieră sau pentru a înlocui ilumin..
82.46 lei
Fără TVA:69.30 lei
Lanterna reincarcabila 2 in 1 cu lumina laterala- Sursa de lumina: LED 1W, dioda COB.- Două moduri: fară frontală și lumină laterală.- Curent de incarcare 5V.- Timp de încărcare 9 ore.- Timp de funcționare cu o singură încărcare: far: 4hlumina latera..
30.77 lei
Fără TVA:25.85 lei
Lampa solara suspendata 12 led-uriIluminatul adecvat poate schimba întreaga curte - lumina delicată conferă un caracter confortabil, dar, în același timp, vă ajută și să vă deplasați cu mai multă încredere în curte după amurg. Una dintre propuneril..
60.91 lei
Fără TVA:51.18 lei
Lampa UV pentru insecte si tantari 30 wInsectele ne pun pe nervi, în special țânțarii și muschii care ne întorc la petrecerile de weekend. O lampă împotriva insectelor va fi de mare ajutor!Cum funcționează o lampă insecticid? Lămpile fluorescente c..
115.63 lei
Fără TVA:97.17 lei
Lanterna proiector led 1.4w, lumina lateralaUn reflector cu două funcții echipat cu o sursă eficientă de alimentare cu baterie care nu necesită înlocuirea bateriilor. Bateria incorporata se incarca direct de la priza de 230V. Lanterna poate fi folo..
53.69 lei
Fără TVA:45.12 lei
Lampa UV pentru insecte si tantariO lampă insecticidă simplă și mică se va descurca perfect oricăror oaspeți mici, neinvitați, cum ar fi țânțarii și muschii!Datorită ușurinței mari de utilizare și eficienței ridicate, dintre diversele dispozitive i..
66.17 lei
Fără TVA:55.61 lei
Lanterna frontala Superfire HL05, 220lm, USB
Out Of Stock
Lanterna de exterior Superfire HL05 este o lanternă compactă cu cap pe care o poți lua oriunde cu tine. Se va potrivi în buzunar, rucsac, poșetă sau chiar într-o husă. Banda pentru cap vă permite să puneți lanterna pe cap și să o folo..
72.14 lei
Fără TVA:60.62 lei
Se afișează de la 1 la 20 din 103 (6 Pagini)