Meniu
Cos cumparaturi

Iluminat inteligent

Minge disco tip drona, cu leduri si senzor de miscareUn gadget de petrecere care vă va încânta prietenii!Această mini dronă este o minge disco zburătoare care pulsează cu lumini LED în timp ce zboară. Jucăria este echipată cu un senzor de mișcare ca..
29.79 lei
Fără TVA:25.03 lei
Banda led baterie senzor de mischare 1m, alb caldBanda LED cu senzor de mișcare și amurg va ilumina toate colțurile casei și va oferi clienților dvs. un sentiment de securitate atunci când se plimbă noaptea prin camere întunecate, fără a fi nevoie ..
34.67 lei
Fără TVA:29.13 lei
Banda led baterie senzor de miscare 1 m, alb receBanda LED cu senzor de mișcare și amurg va ilumina toate colțurile casei și va oferi clienților dvs. un sentiment de securitate atunci când se plimbă noaptea prin camere întunecate, fără a fi nevoie ..
30.38 lei
Fără TVA:25.53 lei
Iluminat pentru dulapuri BlitzWolf BW-LT8
Out Of Stock
Lampă de dulap BlitzWolf BW-LT8 Lampa de la BlizWolf are senzor de miscare, astfel incat nu trebuie sa aprinzi lumina cand intri in camera. Unghiul luminii este de 200°, permițându-vă să iluminați un spațiu mai mare, iar numărul de lumeni..
110.80 lei
Fără TVA:93.11 lei
Bandă LED inteligentă BlitzWolf BW-LT11 RGB, 2m
Out Of Stock
Control inteligent al aplicației Banda poate fi controlată folosind aplicația Blitzwolf, precum și Smart Life și Tuya. Pentru a vă conecta la bandă, țineți apăsat butonul de pe controler timp de 5 secunde, apoi deschideți aplicația și conec..
110.99 lei
Fără TVA:93.27 lei
Bandă LED inteligentă BlitzWolf BW-LT11 RGB, 5m
Out Of Stock
Control inteligent al aplicației Banda poate fi controlată folosind aplicația Blitzwolf, precum și Smart Life și Tuya. Pentru a vă conecta la bandă, țineți apăsat butonul de pe controler timp de 5 secunde, apoi deschideți aplicația și conec..
196.36 lei
Fără TVA:165.01 lei
Bandă luminoasă LED 5050RGB pentru extinderea SONOFF L1 (5m)
Out Of Stock
Extensie inteligentă pentru bandă LED Extinde-ți banda L1 la 10 m. Banda LED inteligentă cu protecție IP65 permite instalarea ușoară și rapidă oriunde. Îl poți îndoi și tăia, făcând din casa ta un loc nou și interesant. Controlează banda cu v..
102.45 lei
Fără TVA:86.09 lei
Bandă luminoasă LED de 5050RGB pentru extinderea SONOFF L1 (2 m)
Out Of Stock
Extensie inteligentă pentru bandă LEDExtinde-ți banda L1 la 10 m. Banda LED inteligentă cu protecție IP65 permite instalarea ușoară și rapidă oriunde. Îl poți îndoi și tăia, făcând din casa ta un loc nou și interesant. Controlați banda cu voc..
46.69 lei
Fără TVA:39.24 lei
Lampa LED pentru birou SkyRC, 11W, neagra
Out Of Stock
Confortul de lucru Lampa de atelier SkyRC este un must-have pentru fiecare modelator. Atunci când facem reparații, deservim modele, creăm componente sau lipim, este necesară o lumină puternică și strălucitoare. Lampa are multe funcții..
397.00 lei
Fără TVA:333.61 lei
Lampă portabilă Baseus DGRAD-0G, gri inchis
Out Of Stock
Lumină portabilă pentru utilizare atunci când lucrați cu un computer, citiți, proiectați, desenați și multe altele. MultifunctionalCu ajutorul unei cleme anti-alunecare, putem monta cu ușurință lampa pe, de exemplu, un birou, computer, laptop,..
157.35 lei
Fără TVA:132.23 lei
Lampă Baseus I-Wok pentru monitor cu panou tactil, negru
Out Of Stock
Lampă de birou Baseus Cea mai bună lumină pentru lucrul la birou este lumina zilei. Din păcate, nu este întotdeauna posibil să-l accesezi toată ziua. O soluție excelentă este o lampă Baseus ergonomică, care ne va ajuta prin furnizarea..
195.51 lei
Fără TVA:164.30 lei
Lampa inteligentă Gosund LB3 Tuya
Out Of Stock
Gosund Smart Light - lampa eficientă de care aveți nevoie Lumina inteligentă Gosund poate fi controlată de la distanță prin intermediul unei aplicații adecvate. De asemenea, se poate integra perfect în mediul de acasă inteligent. Dispo..
196.36 lei
Fără TVA:165.01 lei
Lampa de camping UV Superfire T15, 350lm, USB
Out Of Stock
Lampă de camping Supfire T15Mică și la îndemână, lampa de camping Supfire T15 se va dovedi în multe aplicații - atât acasă, cât și afară. Cu 5 moduri de lumină, o puteți ajusta la nevoile dvs. actuale. Lumina UV va face din acest dispoz..
127.64 lei
Fără TVA:107.26 lei
Lampă pentru monitor de bază I-Work Pro seria USB iluminare suspendată pentru ecran cu reglaj Negru
Out Of Stock
Lampă pentru monitor de bază I-Work ProLampa pentru monitor Baseus I-Wok strălucește la un unghi de 45°, făcându-l să lumineze spațiul dvs. de lucru, nu ecranul pe care îl utilizați. Acest lucru previne reflectarea luminii pe afișaj, protejâ..
382.44 lei
Fără TVA:321.38 lei
Plafoniera inteligentă cu LED BlitzWolf BW-CLT1
Out Of Stock
Plafoniera inteligentă de la Blitzwolf Cu 2 moduri, plafoniera de la Blitzwolf este potrivita pentru orice ocazie. Controlul vocal și al aplicației îl fac ușor de utilizat, iar designul minimalist înseamnă că dispozitivul se va potrivi în ..
495.18 lei
Fără TVA:416.12 lei
Lampă magnetică Baseus DGXC-02, cu ecran tactil, alba
Out Of Stock
Lampă magnetică Baseus DGXC-02, cu ecran tactil Lampa magnetică Baseus se va dovedi în multe aplicații. Vă va oferi o lumină prietenoasă pentru ochi, a cărei luminozitate poate fi ajustată convenabil la nevoile dumneavoastră. Aparatul..
162.21 lei
Fără TVA:136.31 lei
Bandă LED inteligentă Sonoff L2-M
Out Of Stock
Bandă LED inteligentă Sonoff L2 (5 m) Acum îți poți decora casa într-un mod interesant și poți crea o atmosferă unică pentru orice ocazie. Banda LED inteligentă Sonoff L2 oferă până la 16 milioane de culori și 21 de scene presetate din car..
213.44 lei
Fără TVA:179.36 lei
Lampă de birou pliabilă Baseus Smart Eye, reîncărcabilă, alba
Out Of Stock
Lampă de birou Baseus Lampa Baseus are luminozitate reglabilă automat. Designul practic face ca lampa sa ilumineze mai mult spatiu, iar culoarea calda este placuta ochiului. Astfel, prin lumina ei poți citi cărți sau poți lucra confo..
268.93 lei
Fără TVA:226.00 lei
Lampă de birou pliabilă Baseus Smart Eye reîncărcabilă, gri
Out Of Stock
Lampă de birou Baseus Lampa Baseus are luminozitate reglabilă automat. Designul practic face ca lampa sa ilumineze mai mult spatiu, iar culoarea calda este placuta ochiului. Astfel, prin lumina ei poți citi cărți sau poți lucra confor..
294.64 lei
Fără TVA:247.60 lei
Lampa pentru monitor Blitzwolf BW-SLT1 cu sursă de lumină duală
Out Of Stock
Lampă pentru monitor Cu această lampă pentru monitor de la BlitzWolf, îți poți lumina cu ușurință spațiul de lucru fără a sacrifica spațiul pe birou. Oferă trei tipuri de temperatură a luminii și o funcție de memorie pentru salvarea setări..
200.29 lei
Fără TVA:168.31 lei
Se afișează de la 1 la 20 din 35 (2 Pagini)