Meniu
Cos cumparaturi

Dispozitive inteligente pentru animale

PLAYPEN CÂINE MASINA MAT MASINACovorașul pentru mașini mici este o opțiune pentru toți iubitorii de animale de companie și... o mașină curată. Covorașul pentru mașină cu un model fermecător de amprente de lăbuțe albe pe un fundal negru este perfect p..
90.46 lei
Fără TVA:76.02 lei
ANT AQUARIUMSet experimental pentru observarea modului de lucru al furnicilor.Acvariul din plastic a fost umplut cu un gel albastru netoxic.Metoda:Pentru a începe, prindeți câteva furnici și faceți găuri mici în masa de gel. Furnicile trebuie apoi ..
42.47 lei
Fără TVA:35.69 lei
ALEXANDRU ŞAH Cel mai bun dintre jocurile de societate de sute de ani. Necesită concentrare maximă din partea jucătorilor. Te obligă să gândești intens și să anticipezi următoarele mișcări. Jocul de șah este cel mai bun antrename..
71.73 lei
Fără TVA:60.28 lei
STICLA DE APĂ DE CĂLĂTORIE PENTRU CÂINELE TĂU CULOARE ROȘUSticlă de apă practică pentru câinele tău! Ideal pentru călătorii!Corpul câinelui dumneavoastră, la fel ca și corpul uman, este format în principal din apă. După cum știm cu toții, apa este un..
21.01 lei
Fără TVA:17.66 lei
COVOR AUTO PENTRU CÂINICovorașul auto mare, matlasat, este o opțiune pentru toți iubitorii de animale de companie și... mașini curate. Covorașul auto versatil sub forma unui țarc de joacă este perfect pentru a călători cu animalul dumneavoastră de co..
149.38 lei
Fără TVA:125.53 lei
STICLA DE APĂ DE CĂLĂTORIE PENTRU CÂINELE TĂU ALBASTRUSticlă de apă practică pentru câinele tău! Ideal pentru atunci când călătoriți!Corpul unui câine, la fel ca și corpul uman, este format în principal din apă. După cum știm cu toții, apa este un i..
21.01 lei
Fără TVA:17.66 lei
Dozator inteligent de alimente Petoneer Nutri
Out Of Stock
Dozator de alimente Petoneer Nutri Hrăniți-vă câinele sau pisica și asigurați-vă obiceiuri alimentare sănătoase. Cu o capacitate de 3,7 L, animalul dvs. de companie va primi întotdeauna porția potrivită de hrană la timp. Dispozitivul..
772.65 lei
Fără TVA:649.29 lei
Set 3 filtre de înlocuire pentru dispenserul de apa Petoneer + burete + lipici de pompă
Out Of Stock
Filtre de schimb pentru fântânile Petoneer Dacă dețineți o fântână Petoneer Fresco Pro sau Ultra, trebuie să vă amintiți că trebuie să înlocuiți componente precum filtrul, filtrul pompei și spuma la fiecare 30 de zile pentru ca aceasta să funcț..
118.98 lei
Fără TVA:99.98 lei
Minge interactiva pentru animale de companie Petoneer
Out Of Stock
Jucărie inteligentă pentru animalul tău de companie Petoneer Smartball este un divertisment modern pentru animalul dvs. de companie. Echiparea mingii cu un motor, lumină roșie și recipient pentru catnip garantează interesul constant al pi..
144.53 lei
Fără TVA:121.46 lei
Eliminator inteligent de mirosuri Petoneer
Out Of Stock
Eliminator inteligent de mirosuri Asigurați-vă un aer mai curat, mai proaspăt, mai sănătos, cu mirosuri mai plăcute cu Eliminatorul inteligent de mirosuri Petoneer. Echipat cu un senzor IR inteligent - știe instantaneu când să acționeze.&..
256.13 lei
Fără TVA:215.23 lei
Dispencer de apă pentru animale de companie Petoneer Fresco mini plus
Out Of Stock
Fântână de apă pentru animale de companie Petoneer Fresco mini plus Conceput pentru pisici, precum și pentru câini mijlocii și mici, adăpatorul inteligent Petoneer vă va asigura că nu vă mai faceți griji cu privire la puritatea apei pentru anim..
371.39 lei
Fără TVA:312.09 lei
Jucarie laser inteligent pentru câine/pisica Petoneer Smart Dot
Out Of Stock
Laser inteligent Petoneer Smart Dot Pisicile se nasc vânători. Dacă doriți să vă distrați animalul de companie în timp ce îl ajutați să rămână în formă excelentă, obțineți jucăria interactivă Petoneer Smart Dot. Dispozitivul emite un ..
277.06 lei
Fără TVA:232.82 lei
Filtre de schimb pentru Petoneer Fresco Mini Fountain
Out Of Stock
 Filtre de schimb pentru Petoneer Fresco Mini Fountain Dețineți deja o fântână inteligentă Petoneer Fresco Mini și doriți să vă asigurați că animalul dvs. de companie are întotdeauna acces la apă curată și fără bacterii? Rețineți că s..
72.57 lei
Fără TVA:60.98 lei
Fantana PetKit Eversweet SOLO pentru câini și pisici
Out Of Stock
Eversweet Solo Fountain Adăpătorul inteligent pentru animale de companie marca PetKit va oferi animalelor dvs. de companie acces constant la apă proaspătă, purificată. Acceptă 2 moduri de funcționare și, datorită designului său atent gând..
350.04 lei
Fără TVA:294.15 lei
Sticla de călătorie Eversweet, 400 ml
Out Of Stock
Sticla de călătorie Eversweet Sticla portabilă de apă marca PetKit este un accesoriu obligatoriu pentru orice proprietar de câine. Este perfect pentru călătorii sau pentru o plimbare. Îl poți opera cu o singură mână folosind butonul ..
136.60 lei
Fără TVA:114.79 lei
Dispenser inteligent PetKit Fresh pentru hrana caini si pisici
Out Of Stock
 Fresh Element Mini Dispenser inteligent de mâncare pentru pisici Dozatorul de hrană pentru pisici marca PetKit vă va permite să aveți grijă să furnizați cantitatea potrivită de hrană pentru animalul dvs. de companie. Conține până la ..
981.82 lei
Fără TVA:825.06 lei
Bol pentru caini si pisici cu cantar PetKit FRESH
Out Of Stock
Bol proaspăt cu cântar Dieta adecvată este extrem de importantă pentru sănătatea animalului tău de companie. Totuși, rețineți că nu contează doar calitatea alimentelor pe care le consumă, ci și cantitatea. Pentru a cântări rapid, convenabil și p..
200.63 lei
Fără TVA:168.60 lei
Lesa interactivă cu LED PetKit Go Shine 4,5 m
Out Of Stock
Lesa automată interactivă Go Shine Cu lesa automată Go Shine de la PetKit, plimbarea cu câinele tău va deveni și mai distractiv. Lumina de fundal colorată îi conferă un caracter original, elegant, iar lanterna încorporată mărește siguranța..
516.52 lei
Fără TVA:434.05 lei
Litiera inteligenta cu autocuratare Petkit Pura X
Out Of Stock
Cutie de gunoi inteligentă Pura X Litierul inteligent, cu autocurățare de la PetKit, este un dispozitiv indispensabil pentru fiecare proprietar de pisică. Echipat cu un filtru special conceput - funcționează bine cu diferite tipuri de mur..
4,763.98 lei
Fără TVA:4,003.35 lei
Eliminator inteligent de mirosuri Pura Air
Out Of Stock
Eliminator inteligent de mirosuri Pura Air Eliminatorul inteligent de mirosuri PetKit este perfect pentru casa oricărui proprietar de pisici. Purifică eficient aerul și elimină mirosurile. Cu 2 moduri de funcționare, puteți ajusta fun..
187.83 lei
Fără TVA:157.84 lei
Se afișează de la 1 la 20 din 77 (4 Pagini)