Petoneer Nutri Vision Dispenser alimentar

Hrăniți-vă câinele sau pisica și asigurați-le obiceiurile alimentare sănătoase, ori de câte ori doriți. Distribuitorul de alimente pentru animale de companie Nutri Vision cu cameră HD vă oferă aceste opțiuni și multe altele. Cu o capacitate de 3,7 L, animalul dvs. de companie va primi întotdeauna porția potrivită de mâncare la timp. Dispozitivul poate fi controlat din aplicație. Notificările atunci când rămâne puțină mâncare vă vor asigura că nu uitați niciodată să reumpleți mâncarea animalului de companie. Slotul Power Bank ascuns permite dispozitivului să ruleze mult timp fără a fi conectat la o sursă de alimentare permanentă.

 

 


 

Rămâneți conectat cu animalul dvs. de companie

Dispozitivul este echipat cu o cameră 720p cu funcție de viziune pe timp de noapte suplimentară, care oferă vizionare confortabilă chiar și noaptea. Deci, vă puteți verifica oricând animalele de companie atunci când nu sunteți acasă - indiferent de ora din zi. Mai mult, funcția vocală bidirecțională vă permite să vorbiți cu animalele de companie și să le dați comenzi de la distanță. Nu veți pierde contactul cu animalul de companie, chiar dacă vă aflați de cealaltă parte a țării sau a lumii. Vreau mai mult? Cu funcția foto și video, puteți surprinde cu ușurință fiecare moment prețios din viața animalului dvs. de companie.

 

 


 

Hrănire inteligentă

O aplicație specială dedicată vă permite să programați timpul de hrănire, precum și numărul de porții. În acest fel, vă puteți îngriji cu ușurință de obiceiurile alimentare sănătoase ale animalului dvs. de companie - împiedicați-l să mănânce în exces și asigurați-vă că nu îi este foame. Puteți fi sigur că animalul dvs. de companie nu va fi supraponderal sau subponderal. De acum înainte, aveți și o imagine de ansamblu asupra istoricului hrănirii animalului dvs. de companie. Obțineți o dietă echilibrată și primiți o notificare de la aplicație atunci când câinele sau pisica a mâncat porția lor. De asemenea, puteți, desigur, să vă oferiți hrană pentru animalele de companie și în afara perioadei normale de hrănire. Îți faci griji că ai uitat să umpli din nou recipientul cu mancare pentru animalul de companie? Nici o problema! Notificările speciale vă vor reaminti.

 

 


 

Control vocal cu Alexa

Căutați opțiuni suplimentare pentru a vă controla de la distanță alimentatorul? Petoneer Nutri Vision va fi perfect pentru dvs. Dispozitivul este compatibil cu asistentul Amazon Alexa, deci îl puteți controla cu comenzi vocale. Acum îți poți hrăni animalele de companie spunând o propoziție simplă, cum ar fi „cere-i lui Petoneer să-i serveasca cățelușului meu o porție de mâncare. Viața ar trebui să fie simplă - animalul tău de companie cu blană merită și el!

 

 


 

Design inteligent

Cu două seturi de senzori inteligenți încorporați, Nutri vă poate oferi în mod eficient informații despre cantitatea de alimente rămase și dacă lipsește. Nu aveți smartphone-ul la îndemână pentru a primi o notificare de epuizare a alimentelor? Nu vă faceți griji! Indicatoarele LED vă anunță, de asemenea, când trebuie să reumpleți. În același timp, rezervorul este proiectat pentru a preveni blocarea particulelor mici de alimente în el. Reductorul și viteza redusă asigură, de asemenea, că energia potrivită este întotdeauna disponibilă pentru alimentare. Inversarea rotației rotorului este ideală în caz de blocaje.

 

 


 

Hrănire la atingerea unui buton

Chiar și fără telefon, vă puteți hrăni animalul confortabil. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton pentru a utiliza opțiunea de alimentare manuală. Vă este teamă că animalul dvs. de companie va apăsa accidental butonul și va mânca o porție suplimentară? Folosiți opțiunea de dezactivare disponibilă în aplicație și nu vă mai faceți griji.

 

 


 

Capacitate imensă și curățare ușoară

Odată umplut, Nutri Vision deține suficiente alimente pentru a hrăni câini și pisici mici timp de cateva zile. Capacitatea mare de alimentare de 3.7L face acest lucru posibil. Să ai grijă de animalul tau de companie nu a fost niciodată atât de ușor!

 

 


 

Spațiu pentru un Powerbank

Un slot invizibil din spatele dispozitivului vă permite să introduceți un powerbank, care poate acționa ca o baterie de rezervă în caz de pană de curent. Nu mai este limitat la puterea normală a rețelei - Petoneer Nutri Vision vă oferă libertatea de alegere și garanția unei funcționări fiabile, chiar dacă există o întrerupere a curentului.

 

 


 

Compatibil TUYA

Distribuitorul de alimentare Petoneer Nutri Vision rulează pe platforma TUYA. Aceasta înseamnă că este compatibil cu alte produse care utilizează TuyaSmart. Pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare, aplicația Petoneer este construită pe protocolul Tuya. Acest lucru îl face extrem de intuitiv, ușor de utilizat și totuși funcțional, oferindu-vă o gamă de capabilități suplimentare.